İpsala'daki Aile Destek Merkezi'nin Yapımı Devam Ediyor

İpsala'daki Aile Destek Merkezi'nin Yapımı Devam Ediyor
İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, merkezin yapım çalışmalarının yılbaşından beri sürdüğünü, Kahramanmaraş merkezli depremler sebebi ile aksayan çalışmaların tekrar hız kazandığını dile getirdi.İpsala Ticaret Borsası...

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, merkezin yapım çalışmalarının yılbaşından beri sürdüğünü, Kahramanmaraş merkezli depremler sebebi ile aksayan çalışmaların tekrar hız kazandığını dile getirdi.

İpsala Ticaret Borsası eski binası ile TOKİ konutlarında bulunan sosyal tesislerin Aile Destek Merkezi projesi için hazırlandığını söyleyen Kaymakam Sevgili, "İpsala ilçemizde Roman vatandaşlarımızın kaldığı TOKİ konutlarında mülkiyeti kaymakamlığımıza ait olan yeri içerisinde, gençlik merkezi, spor alanı, kütüphane, camii ve kurslar olan yaşam merkezine dönüştürüyoruz. Yakın zamanda yapım çalışmaları tamamlanacak. İpsala Ticaret Borsası'nın eski binasını kadınlarımız için hazırlıyoruz. Bu binanın da içerisinde kuaför, çikolata atölyesi, el sanatları kursları, kafe ve kreş olan Aile Destek Merkezimiz yakın zamanda hizmetinizde olacaktır." şeklinde konuştu.

Sevgili, İpsala'da kadınların çikolata ve pasta yapım eğitimi aldığını, yakın zamanda raflarda İpsala çikolatalarının yerini alacağını da belirtti.