İstanbul Valili CHP Binasına Silahlı Saldırıya Yönelik Açıklama Yaptı

İstanbul Valili CHP Binasına Silahlı Saldırıya Yönelik Açıklama Yaptı
İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Ataşehir'deki CHP seçim bürosuna gece saatlerinde gerçekleşen saldırıda, güvenlik güçlerimizin yaptığı çalışmalar sonucunda 6 şüphelinin parti bayraklarını kesip camlara...

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Ataşehir'deki CHP seçim bürosuna gece saatlerinde gerçekleşen saldırıda, güvenlik güçlerimizin yaptığı çalışmalar sonucunda 6 şüphelinin parti bayraklarını kesip camlara yazı yazdığı ve plakasız bir motosikletteki 2 şüphelinin de havaya ateş ederek olay yerinden kaçtığı tespit edilmiştir" denildi.

Söz konusu saldırı ise geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın kurşunlanması ve CHP İstanbul İl Başkanlığı'na silahlı saldırının ardından gerçekleşti. Saldırganlar, CHP seçim bürosunun önünde bulunan bayrakları kestikten sonra camlara sprey boya ile yazılar yazıp, olay yerinde kurusıkı tabanca ile ateş edip daha sonra da kaçmışlar!

İstanbul Valiliği ise yaşanan olayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

Bugün saat 01.00 sıralarında Ataşehir ilçemiz Örnek Mahallesinde bulunan CHP Seçim İrtibat Bürosu önündeki parti flamalarının kesildiği, camlara yazı yazıldığı ve silahla havaya ateş edildiği ihbar edilmiştir. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce yapılan çalışmalarda; 6 şüphelinin parti flamalarının kesilmesi ve camlara yazı yazılması olayına karıştığı, plakasız bir motosikletteki 2 şüphelinin de havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştığı tespit edilmiştir.