İYİ Parti Aday Toplantısında Yumruklu Kavga

İYİ Parti Aday Toplantısında Yumruklu Kavga
Milletvekili adaylıkları için yapılan ön seçimlerde İYİ Parti üyeleri görmek istediği isimler için oy kullanmaya başladı. İYİ Parti'nin ön seçiminde çıkan kavga ise ortalığı karıştırdı.İYİ Parti Seçim İşleri...

Milletvekili adaylıkları için yapılan ön seçimlerde İYİ Parti üyeleri görmek istediği isimler için oy kullanmaya başladı. İYİ Parti'nin ön seçiminde çıkan kavga ise ortalığı karıştırdı.

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat'ın ekibi, İYİ Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Adnan Beker'in ekibiyle tartışmaya başladı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda parti üyeleri tekme ve yumruklarla birbirine saldırdı. Sahnede ve salonda süren kavga, daha sonra koridorlara da taştı. Parti yetkilileri sakin olma çağrısında bulunurken polisin araya girmesiyle kavga sona erdi.

Kavga Neden Çıktı? 

Şenol Sunat'ın "fazla oy" atıldığı ve seçim iptalini istemesi, kavga çıkmasına neden oldu. Kavganın hemen ardından ise Şenol Sunat'ın tartışmadan önce dışarıda bir değerlendirme yaptığı ve değerlendirmeye de tarafların karşı çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Adnan Beker ise ön seçimin iptal edilmesini istemediğini belirtirken, tarafların bu yüzden kavga ettiği öğrenildi. Kavga sonrasında ise ön seçimlerin iptal edilmesine karar verildi.