İYİ Parti'den Yeni Kampanya Videosu: Hedef Gençler!

İYİ Parti'den Yeni Kampanya Videosu: Hedef Gençler!
Bugün İYİ Parti, seçim kampanyası için yeni bir video yayınladı. İletişim kampanyası serisinin son videosu "Güçlü Türkiye" başlığı altında İYİ Parti resmi hesabından yayınlandı."Çünkü 14 Mayıs'ta Türkiye tarih yazacak"...

Bugün İYİ Parti, seçim kampanyası için yeni bir video yayınladı. İletişim kampanyası serisinin son videosu "Güçlü Türkiye" başlığı altında İYİ Parti resmi hesabından yayınlandı.

"Çünkü 14 Mayıs'ta Türkiye tarih yazacak" notuyla paylaşılan videoda İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz konuştu ve şunları söyledi:

Sürdürülebilir büyümeye odaklı vizyonumuzla; savunma, tarım, enerji gibi stratejik sektörlerde kendi kendine yeten bir Türkiye… İstikrarsızlığa getirdiğimiz çözümlerimizle; öngörülebilir, şeffaf ve tutarlı politikalarla hızla büyüyen bir Türkiye… Kapsayıcı bir zenginleşme sözümüzle; çalmayan, çaldırmayan, çalışan, üreten ve liyakatle kalkınan bir Türkiye… Zengin kaynaklarımızdan, devasa potansiyelimizden aldığımız gücümüzle; dünyada öne geçen bir Türkiye…

Videoda 14 Mayıs tarihinden sonra özellikle de gençlerle ilgilenileceği ve önem verileceği vurgulandı. Bilge Yılmaz ise bu vurguyu, şu ifadelerle yaptı:

Hayata geçecek mi? Elbette geçecek. Çünkü 14 Mayıs’tan sonra; Gelecek nesillerine enkaz bırakan değil, gençleriyle başaran, güçlü bir Türkiye konuşulacak. Bir şey değişecek, her şey değişecek.

Son olarak da video, yine İYİ Parti'nin kampanya sloganı “Çünkü 14 Mayıs’tan sonra; Türkiye Tarih Yazacak” ifadeleriyle bitti.