İYİ Parti'den Yeni Seçim Videosu

İYİ Parti'den Yeni Seçim Videosu
Videoda İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, yoksul bir mahalledeki vatandaşlarla samimi görüntüler eşliğinde yer aldı. Paylaşımın altında "14 Mayıs'tan sonra; 85 milyonun fırsatlarını eşitleyen adil Türkiye...

Videoda İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, yoksul bir mahalledeki vatandaşlarla samimi görüntüler eşliğinde yer aldı. Paylaşımın altında "14 Mayıs'tan sonra; 85 milyonun fırsatlarını eşitleyen adil Türkiye konuşulacak!" notu yer aldı. İYİ Parti geçtiğimiz günlerde seçim kampanyası için ilk videoyu da paylaşmıştı.

Hiçbir Çocuk Aç Kalmayacak! 

Seçim videosunda sözlerine de yer verilen Ümit Özlale, şunları söyledi:

Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyet vizyonumuzla; toprağının değerini bilen, insanlarına yatırım yapan gelirini adil bölüşen bir Türkiye…  Sosyal adaletsizliğe getirdiğimiz çözümlerimizle, her bir vatandaşının her daim yanında olan bir Türkiye, hiçbir çocuğun aç kalmayacağına dair sözümüzle, yoksulluğu yöneten değil, yoksulluğun olmadığı bir Türkiye… 1923'ten 2023'e uzanan gücümüzle milletini zenginlik ve mutlulukta eşitleyen bir Türkiye…

Fırsat Eşitsizliğine Dikkat Çekildi 

Öte yandan videoda 14 Mayıs seçimlerinden sonra hukukun üstün olacağını, 85 milyona fırsat eşitliği sağlanacağına dair dikkat çeken Özlale, "Başarabilir miyiz? Elbette başarabiliriz. Çünkü 14 Mayıs'tan sonra; sadece hukukun üstünlüğünü ve yargı bağımsızlığını sağlayan değil, 85 milyonunun fırsatlarını eşitleyen adil bir Türkiye konuşulacak! Türkiye eşitlenecek, eşitlendikçe büyüyecek!" ifadelerini kullandı.

Son olarak da İYİ Parti'nin seçim kampanyası sloganı olan "Çünkü 14 Mayıs'tan sonra; Türkiye Tarih Yazacak!" sözleri yer aldı.