İYİ Parti'den Yeni Video: Bakan Nebati de Var!

İYİ Parti'den Yeni Video: Bakan Nebati de Var!
İYİ Parti, Türkiye'de son 20 yılda uygulanan AKP politikalarının sonuçlarına dair bir video yayınladı. Twitter üzerinden "Çöküş Ekonomisi" başlığıyla paylaşılan videoda, Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz vurgulandı.Videonun...

İYİ Parti, Türkiye'de son 20 yılda uygulanan AKP politikalarının sonuçlarına dair bir video yayınladı. Twitter üzerinden "Çöküş Ekonomisi" başlığıyla paylaşılan videoda, Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz vurgulandı.

Videonun girişinde ünlü bir yapım şirketinin logosundan esinlenilerek "20. Yılında AKP" başlığı atıldı.

İYİ Parti, 20 yıllık AKP politikasının sonuçlarına dair yeni bir video daha paylaştı. Twitter'da "Çöküş Ekonomisi" etiketiyle yayımlanan videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "bazı kesimlerde şükürsüzlük, tatminsizlik, karamsarlık" gördüğü, Türkiye'nin bir "uçuşun" içinde olduğunu iddia ettiği ve "Millet açmış, bunlara aldırmayın" dediği anlara yer verildi.

Tüm bu sözler, vatandaşların ekonomik krizle mücadelesiyle karşılaştırılırken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de eleştirildi. Videonun sonunda ise yine "Türkiye tarih yazacak" sloganı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün de yer aldığı afiş gösterildi.