İYİ Parti'den Yeni Video: "Dış Politika ve Tutarsızlıklar"

İYİ Parti'den Yeni Video: "Dış Politika ve Tutarsızlıklar"
İYİ Parti, Genel Seçimler kapsamında yeni bir video daha yayınladı."BOP Eş Başkanı Sunar" şeklinde başlayan videoda, Recep Tayyip Erdoğan'ın "bundan 20-30 yıl önce nasıl bir Türkiye vardı? Şimdi nasıl bir Türkiye var?" sözlerine...

İYİ Parti, Genel Seçimler kapsamında yeni bir video daha yayınladı.

"BOP Eş Başkanı Sunar" şeklinde başlayan videoda, Recep Tayyip Erdoğan'ın "bundan 20-30 yıl önce nasıl bir Türkiye vardı? Şimdi nasıl bir Türkiye var?" sözlerine yer verildi.

Ayrıca videoda Erdoğan'ın daha önce “Bizde bir adet var yani ülkede başımıza bir şey geldiği zaman hemen dış güçler deriz” dediği ifadeler seçmenlere hatırlatıldı.

Daha sonra ise yine Erdoğan'ın "el etek öpen değil, Batılı liderler karşısında divan duran duran değil, sözü dinlenen bir lideriniz var" dedi. Videoda bu sözlerin üzerine Erdoğan'ın Putin ile görüşmek için heyetle birlikte Rusya'ya gidişi ve kapıda bekletilişine dair görüntüler yer aldı.

Videoda, Erdoğan'ın "Geniş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi'nin eş başkanlarından biriyiz" sözleri vurgulanırken, Erdoğan'ın dış politikadaki tutarsız olduğu öne sürülüp söylemleri eleştirildi.

Video, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Tüm bunlar son bulacak" sözleri ve "Türkiye tarih yazacak" sloganıyla sona erdi.