İYİ Parti'den Yeni Video: "Vasatlığın 21 Tonu: 5 Tepe Dershaneleri"

İYİ Parti'den Yeni Video: "Vasatlığın 21 Tonu: 5 Tepe Dershaneleri"
"Vasatlığın 21 Tonu: 5 Tepe Dershaneleri" başlıklı yeni bir video yayımlayan İYİ Parti, AKP iktidarının eğitim sistemine zarar verdiğini iddia etti.Seçimlere sadece 16 gün kala, İYİ Parti tarafından yeni bir seçim videosu...

"Vasatlığın 21 Tonu: 5 Tepe Dershaneleri" başlıklı yeni bir video yayımlayan İYİ Parti, AKP iktidarının eğitim sistemine zarar verdiğini iddia etti.

Seçimlere sadece 16 gün kala, İYİ Parti tarafından yeni bir seçim videosu daha paylaşıldı. Bu videoda, AKP'nin 21 yıllık iktidarı boyunca eğitim sistemi üzerinde tahribat yarattığına dikkat çekildi.

Videoda, depremzedeler için kullanılacakları belirtilerek yurtlardan çıkarılan ve uzaktan eğitime geçen üniversite öğrencilerinin eylemleri, Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerinin direnişi, atanamayan öğretmenlerin isyanı ve yoksulluk nedeniyle eğitimde zorluk yaşayan çocuklara odaklanıldı.

Videoda, alınan kararlar ve uygulanan AKP politikaları nedeniyle eğitimin niteliğinin azaldığına, öğrencilerin eğitim seviyelerinde gerileme yaşandığına dair veriler de yer aldı.

Öte yandan videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eğitimciler ve öğrenciler hakkındaki ifadeleri de hatırlatıldı.