İzmir İYİ Parti Ön Seçim Sonuçları Netleşti

İzmir İYİ Parti Ön Seçim Sonuçları Netleşti
İYİ Parti İzmir'deki temayül yoklamalarını, yani ön seçimleri Pazar günü gerçekleştirdi. Yapılan ön seçim kapsamında 1. bölge için Kültürpark Celal Atik Spor Salonu'nda ve 2. bölge için de Bayraklı Belediyesi Havuz Düğün...

İYİ Parti İzmir'deki temayül yoklamalarını, yani ön seçimleri Pazar günü gerçekleştirdi. Yapılan ön seçim kapsamında 1. bölge için Kültürpark Celal Atik Spor Salonu'nda ve 2. bölge için de Bayraklı Belediyesi Havuz Düğün Salonu, Ödemiş Belediyesi Düğün Salonu ve Kongre Merkezi ve Bergama Üçkemer Düğün Salonu'nda sandıklar kuruldu.

İki ayrı seçim bölgesinde toplam 4 noktada oylama yapıldı. Yapılan oylama sonrasında sıralama da belli olurken 64 aday arasından seçim yapıldı. Ön seçim kapsamında 1. bölgede mevcut milletvekili Müsavat Dervişoğlu aday olarak belirlendi. 2. bölgede ise milletvekili aday adaylığı il başkanlığı görevinden daha önce istifa eden Hüsmen Kırkpınar yer aldı.

İYİ Parti'nin Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çırak ve İzmir'den aday adayı olduğunu duyuran İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, ön seçimde yer almadı.