Kemal Kılıçdaroğlu 'Sahibinden'e Reklam Verdi!

Kemal Kılıçdaroğlu 'Sahibinden'e Reklam Verdi!
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, emlak ve araç satış platformu 'Sahibinden.com'da ilan verdi.Kılıçdaroğlu daha önce seçilmesi halinde gençlerin ilk arabasını ÖTV'siz alacağı sözünü vermişti....

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, emlak ve araç satış platformu 'Sahibinden.com'da ilan verdi.

Kılıçdaroğlu daha önce seçilmesi halinde gençlerin ilk arabasını ÖTV'siz alacağı sözünü vermişti. Araç ilanlarının yer aldığı sayfalarda Kılıçdaroğlu'nun reklamı görülürken, ilanda "15 Mayıs'ta bu aracın sıfırı gençlere yüzde 40 daha ucuz" ifadesi yer aldı.

Sahibinden Reklam İddiaları İçin Açıklama Yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun reklam verdiği iddialarına yönelik Sahibinden.com, açıklama yaptı:

2000 yılında kurulduğumuz günden bu yana, reklam yayın ilkelerimiz uyarınca siyasi içerikli reklamlar almamakta ve yayınlamamaktayız. Bugün içinde bazı sosyal medya hesaplarında ve haber sitelerinde, platformumuzda yayınlanmış gibi gösterilen reklam haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Bu asılsız haber ile ilgili hukuki haklarımız saklı kalmak üzere, gördüğümüz lüzum gereği kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.