Keşan Belediyesi'nden Tekirdağ'daki Depremzedelere Davet

Keşan Belediyesi'nden Tekirdağ'daki Depremzedelere Davet
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından yapılan açıklamada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin kentte misafir edilen afetzedelere ilişkin verilen geçici konaklama hizmetinin biteceği açıklanmasından sonra, mağdur...

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından yapılan açıklamada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin kentte misafir edilen afetzedelere ilişkin verilen geçici konaklama hizmetinin biteceği açıklanmasından sonra, mağdur olan aileleri Keşan'da misafir etmeye hazır olduklarını dile getirdi.

Deprem mağduru vatandaşlara kucak açmak istediklerini belirten Başkan Helvacıoğlu, "Devletimiz, AFAD ve Süleymanpaşa Belediyesinin de sahip çıktığı Tekirdağ'daki depremzedeleri Keşan'da misafir etmeye hazırız. Onları açıkta bırakmayız." dedi.

Afetzedelerin kendilerine emanet olduğunun altını çizen Başkan Helvacıoğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Keşan'da devletimiz eliyle deprem mağduru ailelerimize sahip çıktık. Konaklamadan mobilyaya kadar her türlü ihtiyaçlarında vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Tekirdağ'da AFAD ve Süleymanpaşa Belediyemizin sahip çıktığı depremzede vatandaşlarımız için üzerimize düşeni yapmaya, Keşan'ımızda misafir etmeye hazırız. Başımızın üstünde yerleri var. Ülkece derin acılar yaşadığımız deprem felaketinin ardından yaraları elbirliği ile sarmak için üzerimize düşeni yapmayı devam edeceğiz. Depremzede ailelerimizi açıkta bırakmayız."