Keşan'da 1. Uluslararası Çocuk Halk Dansları Festivali Gerçekleştirildi

Keşan'da 1. Uluslararası Çocuk Halk Dansları Festivali Gerçekleştirildi
Keşan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Mehmet Gemici Cennet Bahçesi'nde gerçekleştirilen festivale Türkiye, Bulgaristan, Makedonya ve Moldova'dan 250 çocuk katılım gösterdi.Festivale katılan ekipler performanslarını...

Keşan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Mehmet Gemici Cennet Bahçesi'nde gerçekleştirilen festivale Türkiye, Bulgaristan, Makedonya ve Moldova'dan 250 çocuk katılım gösterdi.

Festivale katılan ekipler performanslarını sergiledi.

Açıklamada ifadeleri belirtilen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, son dönemde ilçenin bir kültür ve sanat şehri olarak öne çıktığını kaydetti.

Çocukları Keşan ilçesinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını aktaran Başkan Helvacıoğlu'nun açıklaması şöyle:

"İki bayramı bir arada yaşadık, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Onun için çocuklarımız ve siz değerli aileleri için birbirinden önemli programlar ile huzurlarınızda olduk. Umut ediyorum ki kıymetli evlatlarımız ile bayramın coşkusunu ve maneviyatını sizlere doyasıya hissettirmişizdir. İnşallah kültürlerin kaynaşacağı bu anlamlı etkinlik, barışa ve dostluğa örnek olsun. Ev sahipliği yaptığımız bu önemli organizasyon güçlü birlikteliklerimize ışık tutsun. Bu güzel atmosferde kalplerimizi bir araya getiren, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."