Keşan’da Güven ve Huzur Uygulaması Yapıldı

Keşan’da Güven ve Huzur Uygulaması Yapıldı
Edirne Keşan’da huzur ve güven uygulamalarını devam ettiren İlçe Emniyete Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirilen denetimlerle çalışmalarını sürdürdü. 110 personel ile sahaya inen polis ekipleri, yaya devriyeler ve sabit noktalarda...

Edirne Keşan’da huzur ve güven uygulamalarını devam ettiren İlçe Emniyete Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirilen denetimlerle çalışmalarını sürdürdü. 110 personel ile sahaya inen polis ekipleri, yaya devriyeler ve sabit noktalarda uygulama gerçekleştirdi.

Aranan Şahıslar Gözaltına Alındı

Çalışma kapsamında 902 kişinin GBT sorgusu yapıldı. Uygulamada, S.D. adlı kişinin Menderes Sulh Ceza Hâkimliği ve Dikili Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 2 ‘hırsızlık’ suçundan arandığı, K.A. adlı kişinin ise ‘kasten yaralama’, 2 ‘basit yaralama’ ve ‘hakaret’ suçları olmak üzere toplam 4 suçtan İpsala İlamat ve İnfaz Hakimliği’nce arandığı tespit edilerek, gözaltına alındı.

Ekipler ayrıca 1 alkollü mekan, 2 internet kafe, 1 çay ocağı ve 4 kıraathaneyi kontrol etti. Ekiplerin çalışmaları trafik uygulamaları ile devam etti. 65 otomobilin sorgulandığı uygulamalarda 13 otomobil sürücüsüne çeşitli maddelerden toplamda 18 bin 780 TL para cezası yazıldı. 1 araç ise trafikten men edilerek, yediemin otoparkına çekildi.