Keşan'da koronavirüs şüphesi

Keşan'da koronavirüs şüphesi
Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan İran uyruklu bir şahıs, rahatsızlığı sebebiyle 112 acil çağrı merkezini arayıp yardım istedi. Şahıs, koronavirüs taramasından geçirildi.Alınan bilgiye göre, İran uyruklu şahıs, ambulansla...

Edirne'nin Keşan ilçesinde bulunan İran uyruklu bir şahıs, rahatsızlığı sebebiyle 112 acil çağrı merkezini arayıp yardım istedi. Şahıs, koronavirüs taramasından geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İran uyruklu şahıs, ambulansla Keşan Devlet Hastanesine getirildi. İranlı şahıs, hastanede koronavirüs taramasından geçirildi. Uzman doktorlarca yapılan tarama esnasında acil servisteki tedbirler üst seviyeye çıkarılırken, yabancı uyruklu şahısta bir bulguya rastlanmadı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, yaptığı açıklamada Keşan'da koronavirüs olmadığını söyledi. Helvacıoğlu, açıklamasında şunlara yer verdi: "Keşan Devlet Hastanesinde İranlı bir vatandaş ishal nedeniyle tedavi görüyor. Vatandaş İranlı olunca hemen koronavirüs olarak algılanıyor ve telaş başlıyor. Keşan’da koronavirüs yok ve bu çok net. Durumun koronavirüs ile ilgisi yok. Bu İranlı vatandaş, Keşanlı bir bayanla evli ve 5 yıldır İran’a hiç gitmemiş."

Yayınlanma Tarihi: 28.02.2020 Güncelleme: 29.02.2020