Keşan'daki İŞKUR Hizmet Noktası Çevre İl ve İlçelerde de İstihdama Katkı Sağlıyor

Keşan'daki İŞKUR Hizmet Noktası Çevre İl ve İlçelerde de İstihdama Katkı Sağlıyor
Keşan Belediyesi İŞKUR Hizmet Noktası, kurulduğu günden beri istihdam noktasında girişimlerini devam ettirerek  kadın ve gençlerin işgücüne katılımlarına katkı sağlıyor.İŞKUR Hizmet Noktası yalnız Keşan’da değil...

Keşan Belediyesi İŞKUR Hizmet Noktası, kurulduğu günden beri istihdam noktasında girişimlerini devam ettirerek  kadın ve gençlerin işgücüne katılımlarına katkı sağlıyor.

İŞKUR Hizmet Noktası yalnız Keşan’da değil çevre il ve ilçelerdeki fabrika ile organize sanayi bölgelerini de  ziyaret ederek, iş veren ve iş arayanları bir araya getirdi.

Malkara’da yaklaşık 200 kişinin işe girdiği ve çalışmayı sürdürdüğü belirtilirken, sayının artması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi. Firmalar, işçiler için Keşan’dan servis kaldırıldı.

“İşsiz vatandaşımız, personelsiz firma kalmayacak” sloganı ile çalışmalarına devam eden İŞKUR Hizmet Noktasının, personel ve iş arayanları bir araya getirmeyi sürdüreceği belirtilirken, iş arayan vatandaşlar ya da personel arayan işletmecilerin Keşan Belediyesi İşkur Hizmet Noktasına başvuru yapabileceği aktarıldı.