Kılıçdaroğlu ve İYİ Partililer Edirne'de Buluştu

Kılıçdaroğlu ve İYİ Partililer Edirne'de Buluştu
"Hiç kimseyi geride bırakmayacağız" ifadesiyle, herkesin eşit değerde olduğunun altını çizen CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Ülkem Uruk, düzenlediği iftar yemeği ile diğer partililerle bir araya geldi.Yaptığı konuşmada...

"Hiç kimseyi geride bırakmayacağız" ifadesiyle, herkesin eşit değerde olduğunun altını çizen CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Ülkem Uruk, düzenlediği iftar yemeği ile diğer partililerle bir araya geldi.

Yaptığı konuşmada Uruk, parti içi demokrasiye ve herkesin fikirlerine saygı duyulmasına önem verdiğini belirtirken, seçim sonrasında da parti içinde birlik ve beraberliği koruyacaklarını kaydetti.

Beraberliklerini korumak amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Mehmet Akalın, hem Edirne hem de Türkiye'ye güneşin doğmasını istediklerini şöyle dile getirdi:

Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Edirnemize teşrif ettiler. Biz de il yöneticisi arkadaşlarımızla ve partililerimizle kendisine eşlik ettik. İnşallah olacak olan 13. Cumhurbaşkanımızı karşılamış olduk. Biz İYİ'ler olarak kendisiyle beraberiz. İnşallah yine hep beraber ülkemiz için çok güzel çalışmalar yapacağız.