Kılıçdaroğlu'na Van'da Büyük İlgi! Seçim Otobüsü İlerleyemedi

Kılıçdaroğlu'na Van'da Büyük İlgi! Seçim Otobüsü İlerleyemedi
13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Genel Milletvekili Seçimleri kapsamında cumhurbaşkanı adaylarının mitingleri devam ediyor.Bugün Ağrı, Van ve Batman'da miting düzenlemek üzere Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu yola çıktı. Ağrı'da...

13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Genel Milletvekili Seçimleri kapsamında cumhurbaşkanı adaylarının mitingleri devam ediyor.

Bugün Ağrı, Van ve Batman'da miting düzenlemek üzere Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu yola çıktı. Ağrı'da müthiş bir kalabalıkla karşılaşan Millet İttifakı'nın adayı, Van'da da aynı ilgiyle karşılandı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ağrı'dan sonra Van'da da miting yaptı. Miting öncesi binlerce Vanlı, Kılıçdaroğlu'nu görmek için sokakları doldurdu.

Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Van'da miting düzenledi. Miting öncesi kent sokakları, Kılıçdaroğlu'nu görmek isteyen Vanlılarla dolup taştı. Seçim otobüsü ise yoğun ilgiden dolayı ilerlemekte zorlandı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde binlerce kişinin otobüsü karşılamak için uzun bir caddeyi doldurduğu görüldü. Kılıçdaroğlu, Beşyol Meydanı'nda saat 15.00'te düzenlenen mitinginde konuşma yaptı. Şimdi ise 18.00'da Batmanlılarla buluşmak üzere hazırlıklarına devam ediyor.

Kemal Kılıçdaroğlu 2018'de Van, Batman ve Ağrı'dan Ne Kadar Oy Almıştı? 

coşkuyla karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu, 2018 seçimlerinde Van'da %2.8 oranında oy almıştı. Ağrı'da ise %2.9 oranında oy alabilmişti.