Kılıçdaroğlu’ndan Yeni TikTok: Büte bırakmayalım gençler!

Kılıçdaroğlu’ndan Yeni TikTok: Büte bırakmayalım gençler!
Yayımladığı yeni videoda Kılıçdaroğlu "Gençler, hepimiz biliyoruz ki kopya çekmek doğru değildir. Cumhur İttifakı, bu seçimde bizim vaatlerimizi kopyalayıp yapıştırdı. Allah bunlara akıl fikir versin. Kopya çekenlere güvenmeyin...

Yayımladığı yeni videoda Kılıçdaroğlu "Gençler, hepimiz biliyoruz ki kopya çekmek doğru değildir. Cumhur İttifakı, bu seçimde bizim vaatlerimizi kopyalayıp yapıştırdı. Allah bunlara akıl fikir versin. Kopya çekenlere güvenmeyin ve bu seçimi ilk turda bitirmek için büt'e bırakmadan oy kullanın" diyen Kılıçdaroğlu, vaatlerinin çalındığına da dikkat çekti.

Gençlere hitap etmek adına daha önce de TikTok videoları yayımlayan Kılıçdaroğlu, son videosunda Cumhur İttifakı’nın kendisinden kopya çektiğini vurguladı. 1-2 hafta kadar önce sunduğu vaatlerin çalındığını söyledi. Açıklamalarında ise şu ifadeleri kaydetti:

Gençler, biliyorsunuz ki kopya çekmek iyi değildir. Ama bu ülkeyi 20 yıldır yönetenler ne yazık ki derslerine çalışmamaya devam ediyor. Cumhur İttifakı, bu seçimde vaatlerini bizden kopyala yapıştır yapmış. Allah bunlara akıl fikir versin. Bakın bunların bir kısmını bir sene öncesinde, bir kısmını da bir iki hafta önce sizlerle paylaşmıştım. Gençler siz siz olun, dersinize iyi çalışın. Kopya çekenlere sakın güvenmeyin. Bu seçimi de büt'e bırakmadan ilk turda bitirelim.