Kırklareli Valisi Ekici Millet Bahçesi'ndeki Çalışmaları Denetledi

Kırklareli Valisi Ekici Millet Bahçesi'ndeki Çalışmaları Denetledi
Vali Ekici, beraberinde Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu ile Millet Bahçesi alanını gezerek, yetkililerden bilgi edindi.Yıl içerisinde tamamlanması planlanan Kırklareli Millet...

Vali Ekici, beraberinde Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu ile Millet Bahçesi alanını gezerek, yetkililerden bilgi edindi.

Yıl içerisinde tamamlanması planlanan Kırklareli Millet Bahçesi'nde çalışmaların hızla yürütüldüğünü ifade eden Ekici, proje tamamlandığında Kırklareli'ne güzel bir yaşam alanı kazandırılacağını aktardı.

Millet Bahçesi'nin yaklaşık 55 bin metrekareden oluştuğunu anımsatan Ekici, içerisinde bisiklet yolu, koşu yolu, kaykay pisti, festival alanı, açık hava sineması, ateşsiz piknik alanı, dinlenme oturma alanları, çocuk oyun alanları, kültür fizik alanları, kamelyalar, kuru havuz ve ticari ünitelerin olacağını kaydetti.

Millet Bahçesi alanında bulunan gar binası restorasyonunda da sona gelindiğini aktaran Ekici, Millet Bahçesi ve gar binasını en kısa sürede vatandaşların hizmetine açmayı hedeflediklerini bildirdi.

Sonrasında Vali Ekici, restore edilen gar binasını gezdi.