Kulis: Erdoğan, Meral Akşener'in Taktiğini Uygulayacak

Kulis: Erdoğan, Meral Akşener'in Taktiğini Uygulayacak
AKP'nin yaptığı kamuoyu araştırmalarına göre, İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçiminde kıl payı önde çıktığı ortaya çıktı.Gazeteciler tarafından kaleme alınan...

AKP'nin yaptığı kamuoyu araştırmalarına göre, İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçiminde kıl payı önde çıktığı ortaya çıktı.

Gazeteciler tarafından kaleme alınan kulis haberlerine göre AKP'nin B planı, topluma güven veren isimleri "cumhurbaşkanının sağ kolu" olarak tanıtmak.

Hayat pahalılığı ve ekonomik krizin gündemde yer aldığı bugünlere dikkat çeken medya, AKP'nin, seçimin ikinci tura kalma ihtimaline karşı nasıl bir politika izleyeceğine dair detaylara yer verdi.

Kulislerde yer alan haberlere göre AK Parti, Kemal Kılıçdaroğlu'nu mağlup edebilmek için Meral Akşener'in uyguladığı "cumhurbaşkanı yardımcılığı"na benzer bir taktik izleyecek. Alınan kulis bilgileri kapsamında Erdoğan, güven problemlerini ortadan kaldırmak adına güvenilir isimleri yanında toplayacak.

Meral Akşener Ne Yapmıştı?

Meral Akşener, yaşadığı anlaşmazlık sonucu 6'lı Masa'dan kalkmış, daha sonra da Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcısı olması gerektiğini savunmuştu. Teklifin kabul edilmesinin ardından masada sular durulmuştu.