Ajda Pekkan'a Sanatta Engel Yok Vakfın'dan Plaket Verildi

Ajda Pekkan'a Sanatta Engel Yok Vakfın'dan Plaket Verildi
Sanatçı Ajda Pekkan'a Sanatta Engel Yok Vakfına verdiği desteklerinden dolayı plaket verildi.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, sahne ve müzik çalışmalarından dolayı yoğun çalışma temposu olan Pekkan'a plaketi, sanatçının evinde Vakfın Başkanı Yasemin Zanbak, Başkan Yardımcıları Sevgi Ataman, Gülseren Zanbak ve sanatçı Semra Çelik takdim etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Pekkan, "Bu plaket sadece benim kişisel çabalarımı değil, aynı zamanda bu önemli meselelere dikkat çekmek ve çözüm odaklı projelerde yer almak için bir araya gelen birçok insanın emeğini temsil ediyor. Engelli bireylerin toplumda tam anlamıyla yer alabilmeleri için hep birlikte çalışmalı ve bu alanda yapılan çabaları artırmalıyız." ifadelerini kullandı.

Yasemin Zanbak da "Sanatın engelli bireyler için sadece bir ifade biçimi olmanın ötesinde, aynı zamanda kendi potansiyellerini keşfetmelerini, güçlü yönlerini ortaya çıkarmalarını sağlayan bir araç olduğuna inanıyoruz. Bu bağlamda, destek veren her birinizin, bu projelerin başarısına katkı sağlayarak, engelli bireylerin sanatla buluşmalarına olanak tanıdığınız için minnettarız." açıklamasında bulundu.

Pekkan'a teşekkürlerini sunan Sevgi Ataman ise şunları kaydetti:

"Sanatın, hayatın her yönünü zenginleştiren, insanları bir araya getiren ve derin bağlantılar kurmalarını sağlayan güçlü bir araç olduğuna inanıyoruz. Engelli bireyleri sanatla buluşturmak, sadece onların yaratıcılıklarını keşfetmelerine olanak tanımakla kalmaz, aynı zamanda toplumumuzu daha kapsayıcı ve çeşitli kılar. Bu noktada, sizlerin ve diğer tüm destekleyicilerimizin katkıları, sadece bugün değil, aynı zamanda gelecekte de daha fazla engelli birey sanatçının keşfedilmesine, desteklenmesine ve topluma katkıda bulunmasına olanak tanıyacaktır."

Kaynak:Haber Kaynağı