Bilim Meraklısı Çocuklar Uzay Keşiflerini Resmedecek

Bilim Meraklısı Çocuklar Uzay Keşiflerini Resmedecek
Gratis'in düzenlediği resim yarışmasında çocuklar, "Uzaya giden bilim insanı olsan neyi keşfederdin?" sorusunu resimle yanıtlayacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, her yıl Türkiye'nin dört bir yanından 7-10 yaş aralığındaki çocukların katıldığı geleneksel yarışma, web sitesi üzerinden online olarak düzenlenecek.

Çocukları bilimsel konulara yönlendirerek hayal güçlerini kullanmaya teşvik eden yarışmaya, 1 Mart'tan itibaren başvuru yapılabilecek.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin "Uzaya Giden Bilim İnsanı Olsan Neyi Keşfederdin" temalı resimlerinin fotoğrafını çekerek www.gratisresimyarismasi.com web sitesine yüklemesi yeterli olacak.

Resim yarışmasına son katılım tarihi olan 31 Mart'a kadar yaptıkları resimleri web sitesine yükleyen çocukların eserleri, jüri tarafından değerlendirilecek ve dereceye girenler resim yarışması web sitesi ile Gratis'in sosyal medya hesaplarında açıklanacak.

Yarışmada dereceye giren çocuklardan birinci Meade Polaris Teleskop, ikinci Apple iPad, üçüncü ise Fujifilm Anlık Fotoğraf Makinesi ödülü kazanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı