Mesut Yılmaz CHP'den Oğlu da İYİ Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu!

Mesut Yılmaz CHP'den Oğlu da İYİ Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu!
Milletvekili aday adaylıkları başvuruları için son günlere yaklaşırken, Memleket Partisi'nin Kurucular Kurulu üyesi Evren Alankuş, CHP'den milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.Mesut Yılmaz'ın oğlu Hasan Yılmaz ise İYİ...

Milletvekili aday adaylıkları başvuruları için son günlere yaklaşırken, Memleket Partisi'nin Kurucular Kurulu üyesi Evren Alankuş, CHP'den milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

Mesut Yılmaz'ın oğlu Hasan Yılmaz ise İYİ Parti'den aday adaylık başvurusunu tamamladı. Eski başbakanın oğlu Hasan Yılmaz'ın Rize'den aday olabileceği kaydedildi.

Bir diğer dikkat çeken başvuru ise CHP'den yapıldı. Muharrem İnce'nin başkanlığını üstlendiği Memleket Partisi'nin Kurucular Kurulu ve Genel Disiplin Kurulu üyesi olup, bir süre önce istifa eden Evren Alankuş, CHP'ye aday adaylığı başvurusu yaptı.

Siyasete Girmeyi Düşünmüyordu! 

Öte yandan Hasan Yılmaz, daha önce verdiği röportajlardan babası gibi siyasetin içinde olmak istemediğini, "Hiçbir zaman siyasete girmeyi düşünmedim, açıkçası bir teklif de gelmedi. Bir teklif gelse de siyasetin zorluklarını bilen biri olarak ne diyeceğimi bilmiyorum, zor bir karar" sözleriyle ifade etmişti.