MHP Aday Adayları ve Seçim Komisyonu Toplantısı'na Kimler Katıldı?

MHP Aday Adayları ve Seçim Komisyonu Toplantısı'na Kimler Katıldı?
14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için MHP'de komisyon toplantısı düzenlendi.Söz konusu komisyon toplantısı iftar yemeği şeklinde gerçekleştirilirken, Sezer Şengöz...

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için MHP'de komisyon toplantısı düzenlendi.

Söz konusu komisyon toplantısı iftar yemeği şeklinde gerçekleştirilirken, Sezer Şengöz ve 17 milletvekili aday adayı programa katıldı. Aynı zamanda MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül de yine programdaydı.

İftar programına bir konuşma yapan MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, aday adaylarına başarılar dileyerek seçim çalışmaları adına birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MHP İl Başkanlığı tarafından Polatlar Sultan Seki'de düzenlenen iftar programına Grup Başkanvekili ve Milletvekili Levent Bülbül, İl Başkanı Oğuz Alkaş, il yönetimi, Sezer Şengöz, Ahmet Ziya Akar ve diğer milletvekili aday adayları da katıldı.

İftar yemeğinde söz alan Bülbül "MHP olarak Sakarya’nın sorunlarına duyarlıyız ve çözüm üretmeye hazırız. Aday adaylarımız da bu bilinçle hareket ediyorlar. İnşallah 14 Mayıs’ta güzel bir sonuç alacağız" derken, birlik ve beraberlik mesajları da verdi.