MHP'li İsim Aday Adaylığını Açıklarken Kalp Krizi Geçirdi

MHP'li İsim Aday Adaylığını Açıklarken Kalp Krizi Geçirdi
MHP MYK Üyesi Ali Uçak, milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptıktan sonra Manisa Alaşehir'e döndü. Sahibi olduğu üzüm işletmesindeki karşılama sırasında fenalaşan Uçak, kalp krizi geçirdi.MHP MYK Üyesi iş insanı Ali...
MHP MYK Üyesi Ali Uçak, milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptıktan sonra Manisa Alaşehir'e döndü. Sahibi olduğu üzüm işletmesindeki karşılama sırasında fenalaşan Uçak, kalp krizi geçirdi.MHP MYK Üyesi iş insanı Ali Uçak, önceki gün MHP Genel Merkezi'ne giderek milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. Aynı akşam tekrar yola çıkan Uçak, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bununan sahibi olduğu üzüm işletmesine geldi.

Burada sevenleri ve çalışanlarının tezahüratıyla karşılaşan Uçak, kısa bir konuşma yaptı. İstanbul'dan yeni geldiğini ve rahatsız olduğu için serum taktırdığını söyledi. Çok yorgun hissettiğini söyleyen Uçak, izin isteyerek ayrıldı.

Kısa süre sonra baş ağrısı ve dönmesi nedeniyle Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uçak'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Ambulansla Manisa Şehir Hastanesi'ne götürülen Uçak, tedavisinin ardından dün akşam taburcu edildi.