MHP'nin Aday Listesinin Netleşmesine Sayılı Saatler Kaldı

MHP'nin Aday Listesinin Netleşmesine Sayılı Saatler Kaldı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde aday listelerine dair yapılan çalışmaları aktardı.Yaptığı açıklamada "Milletvekili aday listemiz, yasal ve hukuki prosedürlerin yanı sıra...

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde aday listelerine dair yapılan çalışmaları aktardı.

Yaptığı açıklamada "Milletvekili aday listemiz, yasal ve hukuki prosedürlerin yanı sıra liyakat kriterleri esas alınarak hazırlandı ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye sunuldu" diyen Yalçın, Milletvekili Adayı Değerlendirme ve Tespit Komisyonu'nun parti tabanının ve teşkilatlarının görüşlerini, ayrıca kamuoyunun beklentilerini dikkate alarak titiz bir çalışma yürüttüğünü vurguladı.

Seçim takvimine göre ise MHP'nin milletvekili aday listesi bugün son şeklini alacak ve 7 Nisan'da Yüksek Seçim Kurulu'na sunulacak. Tüm partiler için ise 9 Nisan son tarih olacak ve tüm aday listelerini YSK'ye bildirilecek. YSK ise kesin aday listelerini 10 gün sonra, 19 Nisan'da yayımlayacak.