Millet İttifakı Kampanyalara Start Verdi

Millet İttifakı Kampanyalara Start Verdi
Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "#SanaSöz yine baharlar gelecek…" başlığıyla seçim kampanyasını başlattı. Kampanyanın ilk filmini yayımlayan Kılıçdaroğlu, videoda Ekrem İmamoğlu ve...

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "#SanaSöz yine baharlar gelecek…" başlığıyla seçim kampanyasını başlattı. Kampanyanın ilk filmini yayımlayan Kılıçdaroğlu, videoda Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile el ele olduğu görüntülere de yer verdi.

Millet İttifakı'nın beş genel başkanıyla birlikte kayıtlara geçen görüntülerde Kılıçdaroğlu, "Sana söz, yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek" ifadelerini kullandı. Levent Yüksel'in Tuana isimli şarkısının sözünü paylaşan Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kaydetti:

Sana söz, birbini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan; uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye. Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye. Bilime, sanata, geleceğe inanan; ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyan bir Türkiye. Seyirci kalmayan, korkusundan susmayan, sözü dinlenen, kıymeti bilinen; en güzel şarkıları bağıra çağıra söyleyebilen, neşesi çocukların gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz.  Sana söz, yine baharlar gelecek.