Milletvekili Adayı Yazgan, Uzunköprü'de İftara Katıldı

Milletvekili Adayı Yazgan, Uzunköprü'de İftara Katıldı
Edirne'de vatandaşlarla kucaklaşan CHP 28. Dönem Edirne Milletvekili Adayı Ahmet Baran Yazgan, "Halil İbrahim Soframızı her gün büyüterek yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Sizin hayalleriniz bizim hedefimiz" ifadelerini kullandı.Cumhuriyet...

Edirne'de vatandaşlarla kucaklaşan CHP 28. Dönem Edirne Milletvekili Adayı Ahmet Baran Yazgan, "Halil İbrahim Soframızı her gün büyüterek yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Sizin hayalleriniz bizim hedefimiz" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Edirne Milletvekili adayları Ediz Ün, Ahmet Baran Yazgan, Ufuk Kanışkan ve Ahmet Erken Uzunköprü'de iftara katıldı. İftara Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan da eşlik etti.

CHP'nin Edirne Milletvekili Adayı Ahmet Baran Yazgan, vatandaşların Ramazan ayında evine et ve peynir gibi ürünler alamadığını belirterek, şunları kaydetti:

Temel hedefimiz hiçbir vatandaşımızın açlık sınırının altında yaşamadığı bir Türkiye'yi inşa etmek. Herkese her alanda fırsat eşitliği sağlayacağız. Yoksullukla mücadeleye öncelik verecek, çağdaş sosyal refah devletini kuracağız. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu cumhuriyeti ileriye, çağdaşlığa taşıyacağız.

Daha sonra ise Yazgan, Türkiye'de umudun yeniden yeşereceğini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti:

Yoklukla, yoksullukla mücadele edeceğiz. 'İşsiz gençler' olgusunun yerine 'üreten gençlik' gelecek, hem tarımsal üretim artacak hem de gençler ve kadınlar kazanacak. Aile Destekleri Sigortası Kanunu yürürlüğe konacak. Kadınlarımız aç ve açıkta kalmayacak. İnsan onuruna yakışan bir sosyal yardım sistemi kurulacak. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Bu topraklarda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Halil İbrahim Soframızı her gün büyüterek yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 13. Cumhurbaşkanımız olacak. Milletin iktidarında umutlar yeniden yeşerecek. Sizin hayalleriniz bizim hedefimiz. Edirne'ye söz. Size söz!