Muharrem İnce ile Görüşme Yapılacak mı?

Muharrem İnce ile Görüşme Yapılacak mı?
Seçmenlerin aday çıkaracağı isimler arasından Muharrem İnce, 100 bin imzayı toplayarak resmen aday olurken, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Muharrem İnce ile görüşmeler yapacağını aktardı.İkili...

Seçmenlerin aday çıkaracağı isimler arasından Muharrem İnce, 100 bin imzayı toplayarak resmen aday olurken, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Muharrem İnce ile görüşmeler yapacağını aktardı.

İkili görüşmeler merak edilirken, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce ile görüşüp görüşmeyeceğine dair sorulara yanıt verdi. "Genel Başkanımız diğer partilerle nasıl görüşüyorsa Sayın İnce ile de görüşecek. Gündemi de diğer partilerle yapılan görüşmelerden farklı olmayacak" diyen Öztrak, görüşmenin yapılacağının sinyalini verdi.

Seçim İkinci Tura mı Kalacak?

Basın mensuplarının seçimin ikinci tura kalıp kalmayacağını sorması üzerine Öztrak, şu yanıtı verdi:

Bu seçimin ikinci tura kalmayacağını biliyoruz. Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu birinci turda bu ülkenin 13. Cumhurbaşkanı olacak, 15 Mayıs sabahı bambaşka bir Türkiye'ye uyanacağız.