Muhsin Yazıcıoğlu'nun Oğlu Aday mı Olacak?

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Oğlu Aday mı Olacak?
14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için geri sayım devam ederken, partilerin 9 Nisan tarihine kadar milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etmeleri gerekiyor.Bu...

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için geri sayım devam ederken, partilerin 9 Nisan tarihine kadar milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etmeleri gerekiyor.

Bu süre zarfında, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da sağ seçmene mesaj verebilecek simge isimlere milletvekili listelerinde yer vermeye çalışıyor. Bu nedenle de Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun, Sivas yerine İstanbul'dan aday gösterileceği konuşuluyor. Ancak bunların hepsi sadece birer iddia olarak haberlerde yer alıyor.

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 14. yıl dönümünde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaparak, merhum lideri rahmetle anmıştı.

Paylaşımında, Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaşan Kılıçdaroğlu, "Allah bana ömür verdiği sürece, rahmetlinin sevgili oğlu Fatih Furkan, yanı başımdan ayırmayacağım diğer bir yol arkadaşımdır. Merhum Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturmayı birlikte sonuca vardıracağız" ifadelerine yer vermişti.