Mükellef ve Su Abonelerinin Dikkatine!

Mükellef ve Su Abonelerinin Dikkatine!
Edirne Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, mükellef bilgileri güncel olmayan vatandaşların 15 Mayıs Pazartesi gününe kadar bilgilerini güncellemeleri istendi.

Edirne Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, yaptıkları açıklamada, mükellef bilgileri güncel olmayan vatandaşların 15 Mayıs Pazartesi gününe kadar bilgilerini güncellemelerini istedi.

Mail Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "5490 Sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu'nun 47. Maddesi kapsamında ve kanunla ilgili olarak yayınlanan Başbakanlık Genelgelerinde tüm kurumların kendi bilgisayar ortamlarında tuttukları mükellef bilgilerini T.C. kimlik numarası da içerecek şekilde güncellemelerini ve Vergi Usul Kanunu'nun 157. Maddesi uyarınca bilinen iş ve ikamet yerini değiştiren mükelleflerimizin yeni adreslerini Edirne Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne bildirme zorunluluğu getirilmiştir. Bu kapsamda belediyemizce hem yasal zorunluluk gereği hem de sizlere daha iyi hizmet vermek adına eksik olan mükellef bilgilerinin güncellenmesi çalışmalarına başlanmıştır. Söz konusu güncelleme çalışmaları dahilinde, vergi ve abonelik mükellefiyetinizin kendi adınıza olması durumunda, T.C. kimlik numaranız ve sizlere ulaşabileceğimiz telefon numaraları ile ilgili bilgilerinizin güncellenebilmesi için Edirne Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğümüze başvurmanızı rica ederiz." ifadelerine yer verildi.

Konuyla ilgili bilgi almak isteyenler, 0284 214 77 25-26-27-28 (Dahili: 103-104-105-106-108-131) numaralarından Edirne Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne ulaşabilecek.

EJH