Mustafa Saruhan Seçim Çalışmalarına Başladı!

Mustafa Saruhan Seçim Çalışmalarına Başladı!
CHP Muğla Milletvekili aday adayı Mustafa Saruhan, ziyaret ettiği CHP Yatağan İlçe Başkanlığı'ndaki partililerle sohbet etti. Seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları anlatan Saruhan, Millet İttifakı'nın kazanacağını vurguladı.Mustafa...

CHP Muğla Milletvekili aday adayı Mustafa Saruhan, ziyaret ettiği CHP Yatağan İlçe Başkanlığı'ndaki partililerle sohbet etti. Seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları anlatan Saruhan, Millet İttifakı'nın kazanacağını vurguladı.

Mustafa Saruhan Kimdir? 

1969 yılında Bodrum'da doğan Mustafa Saruhan, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. 1994 yılında Yalıkavak Belediyesi zabıta memurluğu görevini yapan Saruhan daha sonra zabıta amirliği görevini de tamamladı.

2004-2014 yılları arasında CHP'den 10 yıl boyunca Yalıkavak Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Saruhan, 2014-2019 yılları arasında CHP Bodrum ve Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yaptı. Ayriyeten Cumhuriyet Halkevleri'nin Bodrum Şubesi'nin ve Yalıkavak Yelken Kulübü'nin kurucu üyeleri arasında yer almaktadır.

Yalıkavak Kadın Hentbol Takımı'nın da kurucularından olan milletvekili adayı, aynı zamanda Bafa Tarımsal Üretim ve Kalkınma ortakları arasında yer alıyor. Bodrum'da turizm alanında hizmet veren bir işletmenin sahibi olan aday, Milas ilçesinde zeytin ve zeytinyağı üreticiliğinin yanı sıra evli ve 2 çocuk babasıdır.