Ne Fener, Ne Cimbom! Adana Demirspor'a İtalya'dan Stoper Takviyesi

Ne Fener, Ne Cimbom! Adana Demirspor'a İtalya'dan Stoper Takviyesi
Spor gündemi son günlerde oldukça aktif bir şekilde devam ediyor. Sürekli olarak yeni haberlerin gündeme gelmesi dikkatleri üzerine çekerken takımların transferleri ve transfer dedikoduları da sıklıkla konuşuluyor.Son olarak bugün...

Spor gündemi son günlerde oldukça aktif bir şekilde devam ediyor. Sürekli olarak yeni haberlerin gündeme gelmesi dikkatleri üzerine çekerken takımların transferleri ve transfer dedikoduları da sıklıkla konuşuluyor.

Son olarak bugün yaşanan bir gelişme ile bir dönem Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da peşinde olduğu, ancak anlaşmaya varamadığı tecrübeli stoper Adana Demirspor'un yolunu tuttu.

Mert Çetin Adana Demirspor'da!

Geçmiş dönemlerde ülkemizin üç büyük takımı tarafından da ısrarla istenen ancak Adana Demirspor öncesinde İtalya'nın Hellas Verona takımında forma giymekte olan stoper Mert Çetin, bugün gerçekleştirilen imza töreni ile mavi lacivert formayı sırtına geçirdi.

1 Ocak 1997 Ankara doğumlu olan 26 yaşındaki tecrübeli stoper, Hellas Verona'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak Adana Demirspor'un yolunu tuttu. Gençlerbirliği altyapısından yetişmiş olan oyuncu daha önce 2020 yılında Roma tarafından Gençlerbirliği'nden 4.30 milyon Euro karşılığında transfer edilmiş ve ülkemizde Kayserispor'da da forma giymişti. Hellas Verona'da sürekli olarak kiralanma durumu devam eden Mert Çetin, son olarak bu sezon tamamlanana kadar Adana Demirspor'a transfer oldu.

Kariyerinde toplamda 93 maçta forma şansı bulan Çetin, bu maçlarda toplamda 3 gol kaydetme başarısı buldu. Adana Demirspor'un stoper bölgesindeki sorunu için bulduğu bu çözümün başarılı olması bekleniyor. Başkan Murat Sancak'ın katılımı ile gerçekleştirilen imza töreni sonrasında sosyal medya platformlarında bir dönem üç bğüyük kulübün de peşinde olduğu Mert Çetin kısa sürede spor gündeminin zirvesine oturdu.