Ömer Çelik'ten AKP Binasına Silahlı Saldırıya Dair Açıklama

Ömer Çelik'ten AKP Binasına Silahlı Saldırıya Dair Açıklama
İstanbul Bahçelievler ilçesine bağlı Kocasinan Merkez Mahallesi'nde AKP seçim bürosuna yönelik saldırı girişimine tepkiler çığ gibi büyüdü.Olayla ilgili olarak AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı...

İstanbul Bahçelievler ilçesine bağlı Kocasinan Merkez Mahallesi'nde AKP seçim bürosuna yönelik saldırı girişimine tepkiler çığ gibi büyüdü.

Olayla ilgili olarak AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Silahlı saldırı girişimini lanetliyoruz" dedi.

İstanbul’da Bahçelievler Kocasinan İrtibat Büromuz önünde gerçekleşen silahlı saldırı girişimini lanetliyoruz. Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz, provokasyon ve saldırının karşısındayız. Teşkilatlarımız tam bir kararlılıkla seçim çalışmalarına devam ediyorlar.

Neler Olmuştu? 

Dün akşam saat 22.15 sıralarında gerçekleşen saldırıda, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce AKP'nin İstanbul Bahçelievler Kocasinan'daki seçim irtibat bürosunun önünde silahla havaya ateş açıldı. Neyse ki, olayda yaralanan olmadı.

Polis, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk etti ve binanın çevresine güvenlik şeridi çekerek inceleme başlattı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, AKP bürosunun bulunduğu binanın üst katlarına 4 mermi isabet ettiği belirtildi.