Payitaht Abdülhamit Dizisinin Tahsin Paşa'sı da Aday Oldu

Payitaht Abdülhamit Dizisinin Tahsin Paşa'sı da Aday Oldu
TRT'de 2017-2021 yılları arasında beş sezon boyunca yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisinde Tahsin Paşa rolünü canlandıran Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti'den Manisa'nın birinci sıra adayı yapıldı.Sanatçı, dizideki Abdülhamit...

TRT'de 2017-2021 yılları arasında beş sezon boyunca yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisinde Tahsin Paşa rolünü canlandıran Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti'den Manisa'nın birinci sıra adayı yapıldı.

Sanatçı, dizideki Abdülhamit ile çekilmiş bir fotoğrafını ve Erdoğan ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşımında birleştirdi. Ayrıca paylaşıma "Hünkarını yalnız bırakmayan, Reisini yalnız bırakır mı?" şeklinde bir not da düştü.

Bahadır Yenişehirlioğlu, aynı zamanda daha önce "Hünkarım" isimli bir roman da yazarken, Manisa'dan ilk sıradan aday gösterilmesi dikkat çekti.

Partinin Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi olan Manisa Milletvekili Murat Baybatur da ikinci sırada yer aldı. İYİ Parti'den transfer edilen Tamer Akkal üçüncü sıraya, Bülent Arınç'ın oğlu Mücahit Arınç ise dördüncü sıradan listeye girdi.