Recep İvedik 7 Bekleyenler Dikkat! O Tarihte…

Recep İvedik 7 Bekleyenler Dikkat! O Tarihte…
Çekimleri tamamlanan Recep İvedik 7 filminin yayın tarihi belli oldu. Togan Gökbakar’ın yönetmenliğini üstlendiği Recep İvedik 7 kadrosunda birbirinden başarılı isimler bulunmaktadır. Kadrosunda Öznur Serçeler, İrfan Kangı,...

Çekimleri tamamlanan Recep İvedik 7 filminin yayın tarihi belli oldu. Togan Gökbakar’ın yönetmenliğini üstlendiği Recep İvedik 7 kadrosunda birbirinden başarılı isimler bulunmaktadır. Kadrosunda Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi gibi isimlerin bulunduğu Recep İvedik 7 Disney+ da seyirci karşısına çıkacak. Resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Şahan Gökbakar, yayınladığı resimde işte beklenen gün geliyor. Ormanlar nasıl savunulurmuş herkes görecek diye paylaşım yaptı.

Recep İvedik 7 Konusu

Recep İvedik 7 konusu diğerlerinden biraz farklı olacak gibi gözüküyor. Hem şehir hayatından hem de ekonomik koşullardan sıkılan Recep, en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden miras kalan köy evine gider. Köy hayatının tadını çıkarırken, köye ve civardaki ormanlara zarar verecek bir ekibin olduğunun haberini alan Recep, köylülerle birleşerek projeye karşı yeni maceralar sergiler.

Recep İvedik 7 Oyuncu Kadrosu

Recep İvedik 7 Oyuncu Kadrosu içerisinde birbirinden başarılı isimler bulunurken tabi ki başrolünde Şahan Gökbakar rol almaktadır. Recep İvedik 7 Oyuncuları arasında: Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi gibi isimler de yer alıyor.

Recep İvedik 7 Yayın Tarihi

Recep İvedik 7 Yayın Tarihi Belli Oldu! Recep İvedik 7 9 Aralık tarihinde Disney+ platformunda seyirciyle buluşacak.