Recep Tayyip Erdoğan Antalya'da Miting Yaptı

Recep Tayyip Erdoğan Antalya'da Miting Yaptı
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine 11 gün kala Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde halkla buluştu.Erdoğan, konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu...

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine 11 gün kala Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde halkla buluştu.

Erdoğan, konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza çıkarılan Kılıçdaroğlu için bir mekanizma var. Bu mekanizma, hassasiyetleri umursamıyor" dedi.

Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Bir avuç sapkın ideoloji mensubunun, evlatlarımızın maddi-manevi varlığına göz diken ihtiraslarına teslim etmek istiyorlar" diye konuştu.

Erdoğan, seçimlere yönelik olarak Kılıçdaroğlu'na hitaben, "Bay bay Kemal, senin arkadaşın Kandil'de. Onlarla bu yoldasın. Ama sevgili vatandaşlarımız 14 Mayıs'ta sana sandıkları mezar edecek" ifadelerini kullandı. Daha sonra ise şöyle konuştu:

Antalya'yı turizmiyle, ticaretiyle, tarımıyla güçlendirmek için çalıştık. Antalya da attığımız her adımda yanımızda yer aldı. Türkiye Yüzyılı inşası için hazırlandığımız şu dönemde Antalya'nın desteğine talip olmak için sizlerle bir aradayız. Bu şehir ayrımcılığın hiçbir çeşidine itibar etmez.

Sermayesini ve alınterini akıtarak burada yeni bir hayata başlamak isteyen herkesi kucaklar. Mesele ülkesinin bütünlüğü, evladının geleceği olduğunda kimsenin gözünün yaşına bakmaz.

Ülkemizi bugüne kadar nasıl sizlerle büyüttüysek, zenginleştirdiysek Türkiye Yüzyılı'nı da beraber inşa edeceğiz. Türkiye'yi daha ileri taşımak için ter döküyoruz.

Birileri ülkenin birikimlerini önce 6'lı olarak başlayan masada paylaşmaya niyetlendi sonra ortaklardan biri yerinden kalkıp otururken, masanın altındaki HDP de yerini aldı. 2 büyükşehir belediye başkanını da dahil edip ortak sayını 9'a çıkardılar. Ülkenin ve milletin yeminli düşmanları PKK ve FETÖ de seslerini yükseltti. Oldu mu size 11 ortak. Daha DHKP-C'sini, tefecileri, simsarları, istihbarat aygıtlarını saymıyorum.

Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken bir mekanizma var. Bu mekanizma hassasiyetleri umursamıyor. Ne diyordu bay bay Kemal 'Tıpış tıpış oy vereceksin' diyerek bu nobranlık ifade ediliyor. Bunların derdi Türkiye'yi siyasetiyle, ekonomisiyle, savunmasıyla, diplomasisiyle yarım asır kendine gelemeyecek bir çukura itmektir.