Ronaldo Şifresiz ve Canlı İzlenebilecek! Al Nassr Maçları Hangi Kanalda?

Ronaldo Şifresiz ve Canlı İzlenebilecek! Al Nassr Maçları Hangi Kanalda?
Dünya Kupası'ndan istediği başarıyı elde edemeyen ve Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Lig'i temsilcisi Al Nassr'a transfer olmuştu. Söz konusu transfer gelişmesi futbol dünyasında büyük...

Dünya Kupası'ndan istediği başarıyı elde edemeyen ve Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Lig'i temsilcisi Al Nassr'a transfer olmuştu. Söz konusu transfer gelişmesi futbol dünyasında büyük yankı uyandırırken, Cristiano Ronaldo'yu canlı olarak izlemek isteyen kişiler maçların hangi kanaldan yayınlanacağını araştırmaya başladılar.

Al Nassr Maçları Hangi Kanalda?

Suudi Arabistan Ligi şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak. Tvnet tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün oynanacak olan Al Nassr-El İttifak maçı Tvnet'ten naklen yayınlanacak.

Tvnet Açıkladı

Suudi Arabistan Ligi'nin şifresiz ve canlı olarak yayınlanacağını duyuran Tvnet, ''Suudi Arabistan Ligi'nin kalan maçları Tvnet ekranlarından şifresiz yayınlanacak. Bugün 20.30'da oynanacak Al Nassr-El İttifak maçı, TVNET’ten canlı yayınlanacak. Dev heyecanı 102.0 frekansında, TVNET Radyo'da da canlı olarak dinleyebilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi. Al Nassr maçlarının yanı sıra, Suudi Arabistan Ligi'nin diğer maçları da Tvnet'te yayınlanacak.