"Seçim Sloganı Müthiş Tuttu, Parti Sıralamasında Hedefimiz Zirve"

"Seçim Sloganı Müthiş Tuttu, Parti Sıralamasında Hedefimiz Zirve"
Meral Akşener'in genel başkanlığını yaptığı İYİ Parti'nin Sözcüsü Kürşad Zorlu, 13 gün kalan 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'yle ilgili yorumlarını aktardı.Milletvekili seçimlerinde zirveye...

Meral Akşener'in genel başkanlığını yaptığı İYİ Parti'nin Sözcüsü Kürşad Zorlu, 13 gün kalan 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'yle ilgili yorumlarını aktardı.

Milletvekili seçimlerinde zirveye oturmayı hedeflediklerini söyleyen Kürşad Zorlu, "Birinci parti olma hedefimiz var. Şu an 15 bandını aştık. Sahadan geliyorum ve ‘Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e’ sloganımızın müthiş tuttuğunu görüyorum" yorumunu yaptı ve şunları kaydetti:

15 Bandını Aştık, Slogan Müthiş Tuttu 

Son 1 hafta içinde yapılan anketlerin önceki anketlerden ciddi anlamda farklı olduğunu aktaran Zorlu, Millet İttifakı'nın önde olduğunu söyledi. Ayrıca seçimin ilk turda biteceğini söyleyerek sloganlarının başarısını tekrar vurguladı:

Sahadan geliyorum ve ‘Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e’ sloganımızın müthiş tuttuğunu görüyorum. Milletimiz ortak akış ve uzlaşma yapabilecek bir yönetim istiyor. Sloganımızın yayılmaya başlaması bizi çok mutlu etti.

Ekonomik Problemler İçin İyi Kadro Vurgusu

Öte yandan Kürşad Zorlu; devam eden yüksek enflasyon, düşen alım gücü ve ekonomik problemlerin artışına dikkat çekerek şunları kaydetti:

Ekonomi ülkenin temel sorunu ve bu konuda çok hızlı netice elde etmemiz gerekiyor. Bizim bu anlamda çok iyi bir kadromuz var. İyi hazırlanmış bir ekonomi çözümler bütününe sahibiz şu anda. Türkiye değişime hazır bunun da ötesinde İYİ Parti kadrolarının bu şekilde konuşlanmasına karşı dünyada da bir güven oluşmuş görünüyor. Dünya çapında bağımsız derecelendirme kuruluşlarından olumlu sesler geliyor. Bunlardan biri de FİTCH. Geçtiğimiz haftalarda yapılan toplantıda buna yönelik bir karar alındığını biliyoruz Bunun hükümete yansıyabilmesi için tabii partimizin parlamentoda güçlü olması gerekiyor.

Yavaş-İmamoğlu Modeli Nokta Atışı Oldu 

Konuşmalarına Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu modeline dair yorumlarla devam eden Zorlu, Meral Akşener'in değişim adına yapmak istediklerinin fark edildiğini kaydetti:

Sayın Meral Akşener’in değişim adına ne yapmak istediğini milletimiz çok daha iyi görmeye başladı. İki güçlü belediye başkanının da sahada Kılıçdaroğlu’nun yanında olması modeli, gerçekten tam nokta atışı. Mansur Yavaş sosyal yardımlar ve sosyal devlet açısından Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni örnek belediye haline getirdi. Şimdi bunu cumhurbaşkanlığı yardımcılığı göreviyle Türkiye geneline yayacak. Ekrem İmamoğlu da kentleşme açısından İstanbul’un geniş imkânlarını tüm Türkiye’ye sağlayacak. Bu anlamda çok iyi gidiyor çalışmaları.

Dünyadan Olumlu Sesler Geliyor 

Son olarak Zorlu, İYİ Parti'nin Hazine Bakanı adayının İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz olduğunu hatırlattı:

Dünya çapında bağımsız derecelendirme kuruluşlarından olumlu sesler geliyor. Bunlardan biri de FİTCH. Geçtiğimiz haftalarda yapılan toplantıda buna yönelik bir karar alındığını biliyoruz..