Selimiye Camii Önü Trafiğe Kapatılacak

Selimiye Camii Önü Trafiğe Kapatılacak
Selimiye Camii önü ve bazı yollar trafiğe kapatılacak. 

Türk Yunan Bulgar Dostluk Derneğinin organizasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı, Atletizm Federasyonu, Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Trakya Üniversitesi, Türk Kızılayı, Genel Kurmay Başkanlığının desteğiyle "5. Sınırsız Dostluk Maratonu" düzenlenecek. Maraton kapsamında 28 Nisan 2019 Pazar günü 08.30 ile 13.30 saatleri arasında bazı güzergahlar trafiğe kapatılacak.

Türk Yunan Bulgar Dostluk Derneği tarafından geleneksel hale getirilen 5. Sınırsız Dostluk Maratonu 28 Nisan Pazar günü Selimiye Camii önünden başlayacak. 200 engelli çocuk ile start verilerek farkındalık yaratılacak olan maratonda yaklaşık bin atlet dostluk, kardeşlik ve barış için koşacak.

28 Nisan 2019 Pazar günü 08.30 ile 13.30 saatleri arasında düzenlenecek yarışma sırasında şu güzergahlar trafiğe kapatılacak: "Selimiye Camii önü Mimarsinan Caddesi, Eski Cami Kavşağından, Gazimihal Sedde arası cadde ve sokaklar), Tunca ve Meriç köprüleri, Karaağaç Lozan Caddesi Karaağaç Dilaverbey Caddesi. Ortaköy Caddesi, Kıyık Caddesi Tophane Bayırı ve Su Terazisi Sokak"

Yetkililer, vatandaşların mağdur olmamalı için 08.30 ile 13.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacak olan güzergahlarda araç parklanması yapmamaları konusunda duyarlı olmalarını istedi.