AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cambaz Görevden Ayrıldı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cambaz Görevden Ayrıldı
AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz tarafından görevini bıraktığı açıklandı.

AK Parti Edirne İl Başkanlığının açıklamasında, Cambaz, AK Parti'nin yeniliğin, değişimin, gençlerin ve geleceğin partisi olduğunu belirtti.

Görevini üç senedir severek yaptığını kaydeden Cambaz, "Çok şükrediyorum ki Rabbim bizlere böyle bir dünya lideriyle yol yürüme fırsatı sundu, zaferler nasip etti. Bu genç yaşta omuzlarımıza yüklenen sorumluluklarla bu davanın bayraktarlığını, sancaktarlığını, hizmetkarlığını yapmak bize de nasip oldu." dedi.

AK Parti teşkilatına daha iyi hizmet edebilmek için görevinden af talebinde bulunduğunu kaydeden Cambaz, şu ifadelere yer verdi:

"Bu bir Fatiha'dır. Bir başlangıçtır. 'Bu şarkı burada bitmez' diyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nı hep birlikte inşa edeceğiz. Bu vesile ile bizlere genç yaşta milletvekili adaylığı, il başkanlığı gibi görevlere uygun gören, gençleri yedek kulübesinde değil ilk 11'de sahaya süren, gençliğe abilik, şehrimize hizmetkarlık yapma imkanı sağlayan dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Görev sürem boyunca uyum içerisinde çalıştığım teşkilat mensuplarına da teşekkür ederim."