Altılı Masa Cumhurbaşkanı Adayı Ne Zaman Açıklanacak? Kılıçdaroğlu Merak Edilen Konuda Açıklama Yaptı

Altılı Masa Cumhurbaşkanı Adayı Ne Zaman Açıklanacak? Kılıçdaroğlu Merak Edilen Konuda Açıklama Yaptı
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrasya Yerel Yönetimler Birliği tarafından düzenlenen ‘Milli Birlik ve Beraberlik’ toplantısında açıklamalarda bulundu. Gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrasya Yerel Yönetimler Birliği tarafından düzenlenen ‘Milli Birlik ve Beraberlik’ toplantısında açıklamalarda bulundu. Gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, Altılı Masa'nın adayını ne zaman açıklayacağına ilişkin de sorulara da yanıt verdi.

Altılı Masa Adayı Ne Zaman Açıklanacak?

Yeni yıla sayılı günlerde kala, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Altılı Masa'nın adayını ne zaman açıklayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayının, seçim kararı açıklandıktan sonra ilan edilmesi yönünde eğilim olduğunu belirtti.

Altılı Masa Ne Zaman Toplanacak?

Altılı Masa'nın bir sonraki toplantısı, 5 Ocak 2023 Perşembe günü saat 14.00'te yapılacak. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ağırlayacak.