CHP Genel Başkan Yardımcısı Tarih Verdi! Altılı Masanın Cumhurbaşkanı Adayının Açıklanma Tarihi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tarih Verdi! Altılı Masanın Cumhurbaşkanı Adayının Açıklanma Tarihi!
Yeni yıla yaklaşılmasıyla birlikte, Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merak ediliyor. Adayın ne zaman açıklanacağına dair açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, tarih verdi.Altılı...

Yeni yıla yaklaşılmasıyla birlikte, Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merak ediliyor. Adayın ne zaman açıklanacağına dair açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, tarih verdi.

Altılı Masa Adayını Ne Zaman Açıklayacak?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, tv100'de ekranlara gelen Yüzler Kulübü programının konuğu oldu. Programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Tezcan, Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacağına ilişkin bilgi verdi. Bülent Tezcan, hükümet programının hazırlandığını ve aralık sonu ya da ocak ayı başında tamamlanabileceğini ve Cumhurbaşkanı adayının da aynı dönemde açıklanacağını belirtti.

Ocak Ayında Açıklanabilir

Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayının açıklanması için meraklı bekleyiş devam ederken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın da açıklaması ile birlikte ocak ayında adayın açıklanacağına ilişkin iddialar güç kazanıyor. Bu kapsamda, gelecek yılın ilk haftaları itibariyle, Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı netlik kazanabilir.