Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba Seçim Çalışmalarını Yürütüyor

Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba Seçim Çalışmalarını Yürütüyor
Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Tapu Kadastro Edirne Bölge Müdürlüğü ve Edirne Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret eden İba, çalışanlarla bir araya geldi.

Edirne Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Engin Öztürk ve Tapu Kadastro Edirne Bölge Müdürü Hayrullah Akdemir ile görüşen İba, kamu kurumlarıyla uyum içinde çalışarak, Edirne'yi yepyeni bir çehreye ve hak ettiği değere ulaştıracaklarını belirtti.

Yerel yönetimin en büyük görevlerinden birinin modern ve gelişmiş bir şehirciliği yönetim alanına getirebilmek olduğunu ifade eden İba, " Tüm resmi makamlarımız ve STK kadrolarıyla Edirne'mizi hak ettiği şehircilikle buluşturacağız." dedi.

Karaağaç Ortaokulu ve Mustafa Necati İlkokulu öğretmenleriyle buluşan İba, Yeni Sanayi Sitesi'ne de ziyarette bulundu, esnaflarla sohbet etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen İba, sanayi ziyaretlerinin devam edeceğini kaydetti.

İba, Yancıkçı Şahin Mahallesi'ndeki bir kahvede vatandaşlarla bir araya geldi.

Kenti 5 yıldır karış karış gezdiğini anlatan İba, Bu güzel şehre, tüm gayretimizle hizmet etmek istiyoruz. Bunun için hazırız, bunun için kararlıyız. Sizlerin de güzel destekleri ile çok güzel bir Edirne geliyor." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı