Gökhan Zan İYİ Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Gökhan Zan İYİ Parti'den Milletvekili Aday Adayı Oldu
Hatay'da depreme yakalanan ve ilk dakikadan itibaren yardım çağrıları ile gündeme gelen Hatayspor'un eski antrenörü Gökhan Zan, gözyaşlarıyla yaptığı yardım çağrılarına dikkat çekmişti.Hatayspor'un eski antrenörü Gökhan...

Hatay'da depreme yakalanan ve ilk dakikadan itibaren yardım çağrıları ile gündeme gelen Hatayspor'un eski antrenörü Gökhan Zan, gözyaşlarıyla yaptığı yardım çağrılarına dikkat çekmişti.

Hatayspor'un eski antrenörü Gökhan Zan'ın İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğu açıklandı. İsmail Küçükkaya, programında Gökhan Zan'ın adaylığı ile ilgili gelişmeyi duyurdu.

İsmail Küçükkaya'nın Açıklaması Şu Şekilde:

"Gökhan Zan, Hatay'da depremzedeydi. Eşi ile birlikte buraya geldi geçen hafta ve Türkiye kilitlenmişti. Gökhan Zan da o yayının hemen ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından davet edildi. Eşi Müge Zan ile birlikte Akşener'le görüştü. Akabinde de Akşener telefonda da söyledi, orada da söyledi. 'Sen mutlaka siyasette olmalısın. Nerede istiyorsan. Eğer gönlün CHP'de ise onu da ayarlarız, biz artık Millet İttifakı'yız' demiş. Gökhan Zan ve eşi de bugün İYİ Parti'nin grup toplantısına gidiyor."