İmamoğlu Değişim Mesajını Yeniden Duyurdu! CHP'de Değişim Çağrıları Artıyor

İmamoğlu Değişim Mesajını Yeniden Duyurdu! CHP'de Değişim Çağrıları Artıyor
CHP'de artan değişim taleplerine ek olarak Ekrem İmamoğlu'ndan yeni bir değişim mesajı geldi.

CHP'de seçimin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülüğünde "değişim" talepleri artarken, Genel Merkez yönetimi Genel Başkan değişimi için kurultayı adres göstermişti. Bu gelişmelerin ardından CHP'de 38. Olağan Kurultay için hazırlıklar devam ediyor. İlçe kongreleri bu hafta tamamlanacak ve il kongrelerinin en geç 15 Ekim'e kadar tamamlanması hedefleniyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden aday olacağı Kurultay'da Grup Başkanı Özgür Özel'in de yarışması bekleniyor. Kurultayın önemli gündem maddelerinden biri ise kapsamlı tüzük değişikliği olacak. Partinin yeni yönetim organları yeni tüzüğe göre belirlenecek.

Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet gazetesindeki yazıda "Yeni vizyon" başlıklı bir mesaj verdi. İmamoğlu, değişimin yeni vizyonunun, CHP'yi dünya genelinde saygın ve güçlü bir sosyal demokrat parti haline getirmek olduğunu belirtti. Aynı zamanda İmamoğlu, vatandaşların özgürlük ve refah içinde yaşamak istediklerine dikkat çekti. Yazısının sonunda İmamoğlu, "CHP değişirse, Türkiye değişir." mesajını verdi.