MHP Edirne İl Başkanı Tercan'dan 2023 Seçimleri Açıklaması

MHP Edirne İl Başkanı Tercan'dan 2023 Seçimleri Açıklaması
MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, seçimlere ilişkin açıklamasında, MHP'nin Türk milletine hizmet sevdasının olduğunu ifade etti.Cumhur İttifakı'nın milletin aydınlık geleceği olduğunu ifade eden Tercan, şunları kaydetti:"Türkiye'nin...

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, seçimlere ilişkin açıklamasında, MHP'nin Türk milletine hizmet sevdasının olduğunu ifade etti.

Cumhur İttifakı'nın milletin aydınlık geleceği olduğunu ifade eden Tercan, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin milli birliği ve bütünlüğüyle ilgili olarak bu yolda, Allah'ın izniyle, Cumhur İttifakı 2023 yılında yapılacak seçimlerde muvaffak olacak ve hedefine varacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi şahlanan Milli Mücadele ruhu ve milli irade ile siyaset yapmaktadır. 2023 yılında yapılacak seçimleri Cumhur İttifakı kazanacaktır. Zafer Cumhur İttifakı'nın olacaktır."

CHP'nin politikalarını eleştiren Tercan, "Kılıçdaroğlu'nun kafası bu gerçekleri kesinlikle almayacak ve anlamayacaktır. Geldiğimiz bu aşamada üzerinde durulması ve aracısız sorulması gereken asıl soru CHP'yi kimin yönettiği, tarlasını kimlerin sürdüğü muammasıdır." ifadelerini kullandı.