Tanju Özcan'dan Adaylık Açıklaması! Seçimlere Nasıl Gireceğini Duyurdu

Tanju Özcan'dan Adaylık Açıklaması! Seçimlere Nasıl Gireceğini Duyurdu
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bağımsız olarak seçimlere gireceğini ve CHP'ye geri dönmeyeceğini ifade etti.

Özcan, "Bu süreçte çifte standart uygulandı. CHP'de değişim isteyenler var ama ben ihraç edildim. Değişime gidilmezse CHP'yi büyük bir hezimet bekliyor" ifadelerini kullandı.

Özcan, CHP'nin ihraç kararını yargıya taşıyacağını da dile getirdi.

Özcan'ın Açıklamaları Şu Şekilde:

"Bu süreçte çifte standart uygulandı. Yani şu anda CHP'de değişim isteyen ve bunu kamuoyuyla paylaşan o kadar çok insan var ki... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan tutun kimlere kadar. Partinin Grup Başkanı, grup başkanvekilleri dahil olmak üzere değişimden bahsediliyor ama değişim isteyenler adına ihraç edilen ben oluyorum. Bu arkadaşlarımı da buradan tekrar uyarıyorum. Değişime gidilmezse CHP Genel Başkanından başlayıp demokratik bir tüzük ve güncellenmiş bir parti programıyla yola devam edilmezse CHP'yi 31 Mart'ta büyük bir hezimet bekliyor.

CHP'nin ihraç kararını yargıya taşıyacağım. Bu kararın haksız olduğunu, hukuksuz bir karar olduğunu belgelemek için. Sayın Kılıçdaroğlu partinin başında kaldığı sürece, parti Atatürkçüler tarafından yönetilmediği sürece bu Cumhuriyet Halk Partisi ile yol yürümem zaten mümkün değil. Bu seçimlerde aday olacağım. Şu anda bağımsız olarak girmeyi planlıyorum ama siyaset dinamik bir yapıdır. Bazı gelişmeler olabilir, bu 6-7 ay içerisinde. Farklı bir karar alırsam da bunu kamuoyundan gizlemem.

CHP'den ihraç edilmem, beni yolundan alıkoyamaz. Bolu'ya hizmet etmeye devam edeceğim. Bağımsız olarak seçimlere gireceğim ve Bolu'yu kazanacağım."