Süloğlu'nda Mezarlar Bayram Ziyaretine Hazırlandı

Süloğlu'nda Mezarlar Bayram Ziyaretine Hazırlandı
Süloğlu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, günler öncesinde başlayan çalışmalarda Merkez ve Şafak mahallelerinde bulunan mezarlıklarda budama, bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapılarak vatandaşların ziyaretine...

Süloğlu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, günler öncesinde başlayan çalışmalarda Merkez ve Şafak mahallelerinde bulunan mezarlıklarda budama, bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapılarak vatandaşların ziyaretine hazırlandı.

Açıklamada ifadeleri belirtilen Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, göreve geldikleri günden beri en az 4 kez olmak üzere, özellikle de bayramlarda ilçe kabristanlığının detaylı temizliğini yaptıklarını aktardı.

Ormankıran'ın açıklamaları şu şekilde:

"İlçemizde bu gibi önem arz eden hizmetlerimize öncelik veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları adına çalışmalarımızı titizlikle bitirdik. Personelimize emekleri için teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımıza ağız tadıyla, huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum."