Taksiciler Zam İstiyor: Bekleme, Açılış ve Kilometre Ücretleri En Az...

Taksiciler Zam İstiyor: Bekleme, Açılış ve Kilometre Ücretleri En Az...
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, kendi aracı olmayan ya da toplu taşıma kullanmayanların taksilere yöneldiğini söyledi. Bu sebeple ücret tarifelerine zam yapılması gerektiğini söyleyen Aksu, en az %50 oranında...

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, kendi aracı olmayan ya da toplu taşıma kullanmayanların taksilere yöneldiğini söyledi. Bu sebeple ücret tarifelerine zam yapılması gerektiğini söyleyen Aksu, en az %50 oranında zam talep ettiklerini belirtti.

Yolcu sayılarını göz önünde bulundurduğunun altını çizcen Aksu, toplu taşımaya oranla taksi ücretlerinin çok ucuz olduğunu söyledi. Taksimetre ücretlerinin toplu taşımaya kıyasla ucuz kalması nedeniyle insanların taksilere yöneldiğini belirterek zam talep etti.

İBB'ye Bildirildi 

İstanbul trafiğinde çoğu zaman sıkışıp kaldıklarını ve bu yüzden daha az ücret aldıklarını söyleyen İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı, 'taksi toplu taşımadan çok ucuz kaldı' dedi. Ayrıca bu durumu İBB'ye bildirdiklerini; bekleme, kilometre ve açılış ücretlerine zam talep ettiklerini yineledi.